Hernekeitto / Ärtsoppa
Perinteinen hernekeitto, joka valmistuu helposti ja nopeasti. Pussissa yksi reilun kokoinen annos.
Gluteeniton – Laktoositon
Glutenfri – Laktosfri
Nettopaino / Nettovikt
144 g
Kalorit annoksessa / Kalorier per portion
502 kcal
Ainesosat / Ingredienser
Herneet, sika-nauta jauheliha (Suomi), lihaliemijauhe (suola, aromit, maissitärkkelys, maltodekstriini, sipuli, sokeri, rapsiöljy, väriaine (E150c), porkkana, kirveli), sipulijauhe, paprikajauhe, meirami, mustapippurijauhe, suola.
Ärtor, köttfärs (Finland), köttbuljongpulver (salt, aromer, majsstärkelse, maltodextrin, lök, socker, rapsolja, färgämne (E150c), morot, körvel), lökpulver, paprikapulver, mejram, svartpepparpulver, salt.
Ravintosisältö per 100 g / Näringsvärde per 100 g
Energiaa 1460 kJ / 349 kcal – Energi 1460 kJ / 349 kcal
Rasvaa 10,46 g – josta tyydyttyneitä 4,27 g – Fett 10,46 g – varav mättat 4,27 g
Hiilihydraatteja 27,46 g – joista sokereita 3,05 g – Kolhydrater 27,46 g – varav sockerarter 3,05 g
Proteiinia 24,9 g – Protein 24,9 g
Kuitua 20,01 g – Fiber 20,01 g
Suolaa 2,67 g – Salt 2,67 g
Käyttöohje / Tillagning
Sekoita keittoainekset 4,5 dl kylmään veteen, kiehuta miedolla lämmöllä 8 minuuttia. Anna hautua kannen alla 5 minuuttia. Sekoita vielä kerran – valmis syötäväksi.
Blanda ingredienserna i 4,5 dl kallt vatten, koka på låg värme i 8 minuter. Låt det dra i 5 minuter under lock. Rör om igen – färdigt att servera.